به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین سید صدر الدین قبانچی امام جمعه نجف اشرف در خطبه های نماز جمعه که در حسینیه اعظم حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) ایراد شد، بمباران کنسولگری ایران در سوریه توسط رژیم صهیونیستی و شهادت تعدادی از فرماندهان قهرمان را محکوم کرد و آن را نقض قطعنامه های بین المللی، نقض حاکمیت و اعلام تروریسم توسط اسرائیل با حمایت آمریکا دانست.
وی افزود: درخت مقاومت و رهایی ملّت ها با وجود تروریسم آشکار، نخواهد مرد و رژیم اسرائیل در آستانه مرگ است.
امام جمعه نجف اشرف در خصوص سالروز شهادت شهید صدر گفت: در ۹ آوریل ۱۹۸۰ بنیانگدار انقلاب اسلامی عراق، حضرت آیت الله العظمی سید محمد باقر صدر به شهادت رسید و با فریاد بلند، تصمیم خود را برای شهادت و اینکه رژیم بعث نابود می شود، اعلام کرد.
وی افزود: شهید سید صدر دو راه پیش روی خود داشت: گزینه اول مقابله با رژیم و گزینه دوم صلح بود و ایشان با عزم خود برای شهادت راه اول را انتخاب کردند و اینکه با آزادگی بمیریم بهتر است که در بردگی زندگی کنیم و فریاد او اولین دعوت برای تغییر بود.
حجت الاسلام و المسلمین قبانچی در خصوص روز جهانی قدس گفت: قدس عنوان نبرد ما با استکبار جهانی است و فریادی که امام خمینی(ره) ۴۶ سال پیش سر دادند این است که رژیم اسرائیل باید برود، ما امروز دوباره این فریاد را در کل جهان اسلام و حتی جهان اروپا می بینیم که رژیم اسرائیل باید برود.
وی افزود: امروز به روز موعود نزدیک می شویم، اسرائیل باید بقایای خود را جمع کند تا برود و زمین زیر پایش می لرزد و فریاد مرگ بر اسرائیل را سر می دهد.
خطیب جمعه نجف اشرف به حادثه دردناک بصره اشاره کرد و گفت: ما به مردم بصره و خانواده های قربانیان کودکانی که در اثر یک سانحه رانندگی هولناک که در آن ۵۰ دانش آموز دختر و پسر از یکی از مدارس بصره کشته و زخمی شدند، تسلیت می گوییم.
حجت الاسلام و المسلمین قبانچی در خطبه دینی به موضوع نظریه دینی در زمان و مکان پرداخت و گفت: نظریه دینی زمان و مکان می گوید زمان شخصیت واقعی دارد و فضا شخصیت واقعی دارد و هر روز، آن روز به او می گوید من روز جدیدی هستم.
وی در پایان گفت: امروز در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و روزهای پایانی آن، خطبه امام زین العابدین (علیه السلام) در وداع با این ماه یاد آور می شویم که شامل سه خواسته؛ یعنی مدح و ثنا، اعتراف به کوتاهی و آزادی از جهنم بود.